Cybèle - Beauty/Skincare
Cybèle - Massages - Gelaatsverzorging - Privé Wellness
Beauty/Skincare

Cybèle focust als schoonheidsinstituut in de eerste plaats op gelaatsverzorgingen en meer bepaald huidverbetering. Daarvoor wordt samengewerkt met het Deense cosmeceutisch topmerk 'Beauté Pacifique', een merk dat duidelijk het verschil maakt met de hedendaagse cosmetische producten naar huidverbetering en anti-aging. Ook Endermolift van LPG, een mechanische LIFT-massage, zorgt voor een natuurlijke versteviging van de huid.  
  
Beauté Pacifique
 
 
De productlijn Beauté Pacifique werd opgericht door 2 Deense onderzoekers die al sinds de jaren ’80 bezig waren met huidverbetering. De producten binnen deze lijn zijn ontwikkeld op basis van vitamine A-esters. Men had tijdens het onderzoek immers vastgesteld dat vitamine A in cosmetische producten het actiefste ingrediënt is in de strijd tegen huidveroudering.
 
 
 
Deze dermacosmetische producten gaan een stap verder dan de klassieke producten. Ze maken de huid dikker en sterker, en zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt. Zo kan er doeltreffend gewerkt worden op anti-aging en specifieke huidproblemen zoals droogte, couperose, psoriasis en acné. Iedereen heeft baat bij huidverbetering, zowel de jonge als de rijpere.
 
 

Het merk slaagt er in op korte termijn zichtbare en meetbare resultaten te behalen. Huidverbetering daadwerkelijk aantonen in de verschillende huidlagen gebeurt met de Cortex Dermascan, een hoge resolutie ultrasound scanner waarmee men vaststelt of een product al dan niet doet wat het belooft… Op regelmatige basis organiseert 'Cybèle' gratis huidscandagen met dit toestel (zie rubriek 'Acties/Promoties').
 
 
De voordelen die u kunt genieten bij thuisgebruik van de BEAUTE PACIFIQUE producten:
 • Verbetering van verouderde en door de zon beschadigde huid
 • Verbetering van elasticiteit, textuur en tonus
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Vermindering van pigmentatie en vlekken
 • Verbetering van huidaandoeningen zoals acne, eczeem en
 
De producten worden farmaceutisch geproduceerd om zuiverheid en kwaliteit te garanderen.
Maak vrijblijvend een afspraak voor advies of een huidscan. Beauté Pacifique start waar andere merken eindigen! Draai de klok terug en streef naar een gezonde, sterke en jongere huid!
 
 
Endermolift door LPG
 
 
 
 
 
Met ouder worden vertraagt de werking van de jeugdcellen, de fibroblasten. De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageenvezels, dit zijn niet-rekbare vezeltjes die voor stevigheid van onze huid zorgen. Na de leeftijd van 25 jaar verliest de huid aan densiteit en de eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar: rimpeltjes, verslapping van de contouren en een vale teint.
 
Endermolift (LIFT-massage) van LPG zorgt voor een
100% natuurlijke anti-aging & versteviging. Ze ontstond uit de Endermologie en werd speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gelaat, de hals en het decolleté.
 

Door de huid zachtjes met micro-pulsaties te bewerken zorgen de LIFT-behandelingskoppen voor een stimulatie van de fibroblasten. Zo wordt de natuurlijke productie van collageen en elastine, de 2 stoffen die verantwoordelijk zijn voor een strakke en soepele huid, herstart. Door de reorganisatie van de collageen - en elastinevezels krijgt de huid opnieuw een betere structuur. 
Zie o.a. de resultaten in de volgende studie na 20 sessies met het LIFT-massage toestel. 
    
Resultaat studie: 
                    
REVUZ J. : « Effets cliniques et histologiques d'un appareil, le LIFT 6 utilisé dans le vieillissement cutané du visage ». Nouv. Dermatol., vol. 21, 2002 ; 335-342.   
     
 
Compacter en denser collageennetwerk:
 
 
 
 
Voor
 
 
 
 
 
 Na 20 sessies
 
 
 
 
 
Toename van het elastinenetwerk:
 
 
 
Voor
 
 
 
 
 
 Na 20 sessies
 
 
 
 
 
 
Endermolift is aangewezen bij:  
 • Kraaienpootjes en rimpels       
 • Huidverslapping 
 • Verslapping van de contouren     
 • Vale teint
 • Kringen onder ogen         
 • Dubbele kin
 
 
Voorbeeld van rimpels opvullen en verstevigen van de contouren:
 
 
                
                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                Voor                                   Na 10 sessies
 
 
 
Na een persoonlijk consult worden uw doelstellingen besproken en een behandeling voorgesteld. Een basis behandelreeks bestaat uit 10 sessies, die 2 maal per week dienen te gebeuren, telkens met minstens 2 dagen interval.
Om na de basisbehandelingen de behaalde resultaten te behouden en nog te verbeteren, is het aangewezen 1 tot 2 maal per maand een behandeling te laten uitvoeren.
 
 
 
 
 
 
.
 
 

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint